BE WITH ME juwelen hebben een levertijd van 4 – 6 weken. Sieraden van top kwaliteit met de zilver legering 925/1000 titel en 18 karaats wit, geel of roze goud als titel 750/1000. Sieraden maken begint met een wereldwijde speurtocht naar de mooiste edelstenen en gaat door het creatieve proces tot het uiteindelijke polijsten van elk micro element van een juweel. Kostbare gepersonaliseerde collecties gemaakt met een speciaal vakmanschap en een selectie van de meest kostbare edelstenen. Trouw aan de beste Italiaanse goudsmid traditie wordt elk sieraad met grote concentratie vervaardigd.

BE WITH ME maakt sieraden van top kwaliteit met de titel zilver legering 925/1000 en 18 karaats wit, geel of roze goud als titel 750/1000. Kostbare gepersonaliseerde collecties gemaakt met een speciaal vakmanschap en een selectie van de meest kostbare edelstenen. We werken nauw samen met een selecte groep ontwerpers en leveranciers om ervoor te zorgen dat de sieraden van de hoogste kwaliteit zijn en dat elke bestelling die bij ons wordt geplaatst met volledige nauwkeurigheid wordt verwerkt. Voor elk sieraad dat wordt gemaakt, moeten we voldoen aan strikte normen van vakmanschap en ontwerp. Omdat elk kostbaar juweel gepersonaliseerd is, bieden wij geen restitutie.

Afhankelijk van de grootte van de bestelling, de te verzenden afstand en andere factoren wordt het geschatte te betalen bedrag bepaald voor deze verzending. We nemen rechtstreeks contact met u op als er extra verzendkosten verschuldigd zijn. BE WITH ME kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan de sieraden tijdens het transport. Controleer uw sieraden bij ontvangst. In het geval dat een product tijdens het transport verloren gaat of beschadigd aankomt, moet er binnen 2 dagen na ontvangst een e-mail naar ons worden verzonden. Alle claims moeten rechtstreeks bij de vervoerder worden ingediend, maar we zullen er alles aan doen om problemen met de vervoerder op te lossen. Al onze sieraden worden zorgvuldig verpakt. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door douane of feestdagen. Omdat uw stuk uniek is, hebben we bijgehouden levering opgenomen als onderdeel van de service om ervoor te zorgen dat het u veilig bereikt.

BE WITH ME accepteert de betaalmethoden Visa, MasterCard en Bancontact. Het totaal wordt direct van uw kaart afgeschreven en de bestelling wordt binnen 4 – 6 weken verzonden. Als u uw aankoop liever niet met een creditcard betaalt, accepteren we ook bankoverschrijvingen. Alle vermelde prijzen zijn in euro’s. Voor elke bestelling stelt BE WITH ME een factuur op en dit document wordt als bijlage verzonden in de verzendbevestigingsmail. Elke betaling wordt gedaan met maximale veiligheid. We gebruiken alleen beveiligde verbindingen. Om uw creditcardaankopen te beveiligen, wordt u altijd gevraagd om uw CVV-code in te voeren voor elke bestelling. Onze betalingsafdeling kan antifraudecontroles uitvoeren voordat ze de transactie goedkeuren en voor meer bescherming kunnen ze contact met u opnemen voor meer informatie voordat ze de bestelling bevestigen.

BE WITH ME heeft een internationale garantie die fabricage fouten dekt die zijn gecontroleerd en bevestigd door onze kwaliteitscontrole binnen 12 maanden vanaf de aankoopdatum die op uw bestelformulier staat vermeld. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, ongevallen, accidentele gebeurtenissen, natuurlijke veranderingen die voortvloeien uit slijtage of modificaties als gevolg van normaal gebruik van het juweel. De garantie wordt ongeldig voor juwelen waaraan is gewerkt door niet-geautoriseerde laboratoria en behoudt ons het recht voor om de gevraagde verdere reparaties niet uit te voeren.